Най-малко пет нарушения се виждат в клипа, публикуван от Мис Силикон,

...
Най-малко пет нарушения се виждат в клипа, публикуван от Мис Силикон,
Коментари Харесай

Тунинг тупалката Катрин Йорданова в 5 нарушения пред КАТ, има и стикер за депутат

Най-малко пет нарушавания се виждат в клипа, оповестен от  " Мис Силикон ", отвън потвърденото шофиране под влияние на кокаин. Това сподели Владимир Тодоров от Българската асоциация на потърпевшите при произшествия в ефира на bTV.

" Тя приказва по телефона, което е неразрешено. Шофира без колан. Има домакински любим в скута си, което е извънредно рисково. Освен това кара без ръце. Всичко това са груби нарушавания на разпоредбите за придвижване по пътищата ", разясни той. 

Припомняме, че " Мис Силикон " Катрин Йорданова разгласява следващото видео в обществените мрежи, в което кара с превишена скорост в София.

На стъклото на автомобила се вижда стикер с надпис " Република България - Народно заседание ", който нормално имат депутатски коли. По-късно Катрин Йорданова беше задържана за шофиране след приложимост на кокаин.

" У нас е регламентирано, че на предното стъкло на автомобила може да има единствено разрешените от закона стикери – да вземем за пример подобен за гражданска отговорност.

Дали стикерът на Народното събрание на колата на Катрин Йорданова е достоверен – това ще се откри от други органи. Ако автомобилът не е неин, то тогава отговорността би трябвало да се търси от някои различен ", уточни още Владимир Тодоров в ефира на bTV. 

Той разяснява, че наказването за Катрин Йорданова ще бъде доста строго и напомни, че за шофиране под въздействието на опиати се лишава автомобила.

" Ако автомобилът не е неин, левовата му равноценност би трябвало да се заплати от действителния притежател. Той ще бъде лишен от шофьорска брошура и ще заплати санкция от 2000 лева ", разясни още Тодоров.

Той разясни, че внасят сигнал в Районна прокуратура – София, тъй като това е единственият метод да се противодейства на този жанр рискови прояви на пътя. Според него пътна полиция е с лимитирани пълномощия, когато става дума за снимани в клип нарушавания на закона.

" Назначената експертизата ще потвърди, че точно тя е карала автомобила. Ще се сравнят татуировките, ще се прегледат и други условия и обстоятелства. Катрин Йорданова може да влезе в пандиза за три години ", разясни Тодоров.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР